• Διεύθυνση αλληλογραφίας Σάρδεων 12, Νέα Σμύρνη, 17121
  • Email info@graphicaexpo.gr
  • Τηλέφωνο 2109330487, 2106548720

Διαδικασία Συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στην έκθεση GRAPHICA EXPO 2025 είναι απαραίτητη η υπογραφή Σύμβασης Συμμετοχής μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και της εταιρείας σας.
Στην εξασφάλιση εκθεσιακού χώρου τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υπογραφής της Σύμβασης Συμμετοχής και της τήρησης των όρων αυτής.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΝΕΥ ΔΟΜΗΣ
Η βασική τιμή παραχώρησης εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) διαμορφώνεται στα €120/τμ +ΦΠΑ.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΔΟΜΗ

Η τιμή παραχώρησης εκθεσιακού περίπτερου με δομή επιβαρύνεται με €30+ΦΠΑ στην τιμή περιπτέρων άνευ δομής (ίχνος εδάφους) και διαμορφώνεται στα €150/τμ +ΦΠΑ.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τις διαδικασίες συμμετοχής σας ως εκθέτης στην επόμενη διοργάνωση της GRAPHICA EXPO 2025, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο της Διοργάνωσης στο 210 6548720 ή στο 210 9330487

Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για τις λεπτομέρειες της οριστικοποίησης της συμμετοχής σας στην επόμενη GRAPHICA EXPO 2025.

Get In Touch

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

GDPR - Συμφωνώ με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

GDPR Τα προσωπικά σας δεδομένα δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς πέραν της επικοινωνίας μας. Η Εταιρία συλλέγει μόνον προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας και να σας παρασχεθούν οι υπηρεσίες που επιλέγετε υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής μας επικοινωνίας. Δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.