• Διεύθυνση αλληλογραφίας Σάρδεων 12, Νέα Σμύρνη, 17121
  • Email info@graphicaexpo.gr
  • Τηλέφωνο 2109330487, 2106548720
GRAPHICA EXPO

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ 2023

55%

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

25%

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

30%

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΟΠΟΙΙΑ

8%

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

GRAPHICA EXPO 2023

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Η GRAPHICA, από την πρώτη διοργάνωσή της το 1991 έως και σήμερα, παραμένει μία αμιγώς επαγγελματική έκθεση, με υψηλή επισκεψιμότητα.

Ως τέτοια, οι επισκέπτες της σε ποσοστό άνω του 85% είναι διευθυντικά στελέχη ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας. Το στοιχείο αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη σύναψη στην έκθεση άμεσων εμπορικών συμφωνιών, καθώς, οι επαγγελματίες επιλέγουν την έκθεση GRAPHICA ώστε να βρουν νέους προμηθευτές και συνεργάτες.

Στην 30χρονη πορεία της η έκθεση έχει καταφέρει να αποτελέσει σημείο συνάντησης της Βιομηχανίας Εκτύπωσης και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε:

  • Σημαντικοί και πρωτοπόροι παίκτες της Βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών να εμπιστεύονται την έκθεση GRAPHICA για την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά.
  • Νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής εκτυπώσεων να επισκέπτονται την έκθεση ώστε να αποκτήσουν πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου.
  • Οι επαγγελματίες από τους κλάδους της Προώθησης προϊόντων και της Διακόσμησης εσωτερικών χώρων να επιλέγουν την GRAPHICA για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα νέα υλικά και τις εφαρμογές που έχει να τους προσφέρει η βιομηχανία.

  • Δημιουργικά Γραφεία και Γραφίστες να προτιμούν τη GRAPHICA για την εύρεση προμηθευτών Εκτύπωσης & Συσκευασίας, ιδιαιτέρως επαγγελματίες από την Περιφέρεια της χώρας όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 8.242

ΑΤΤΙΚΗ

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ