• Διεύθυνση αλληλογραφίας Σάρδεων 12, Νέα Σμύρνη, 17121
  • Email info@graphicaexpo.gr
  • Τηλέφωνο 2109330487, 2106548720

Γιατί να Συμμετέχετε

Γιατί αξίζει να συμμετέχετε στη GRAPHICA EXPO 2025

Η GRAPHICA EXPO διοργανώνεται σε ενιαίο εκθεσιακό χώρο με την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση της βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών, της Επιγραφοποιίας, της Χάρτινης Συσκευασίας, της Ετικέτας, της Επαγγελματικής Φωτογραφίας και της 3D Εκτύπωσης, καλύπτοντας όλο το φάσμα εξοπλισμών που αφορούν στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και στη διαχείριση παραγωγής.

Η έκθεση για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων & γνώσης γύρο από τις εξελίξεις του πολυδιάστατου κλάδου της Εκτύπωσης.

Η επόμενη GRAPHICA EXPO που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου 2025, θα παρέχει ξανά στους επαγγελματίες επισκέπτες πολύτιμες ευκαιρίες ενημέρωσης, συνεργασίας, σύσφιξης επιχειρηματικών σχέσεων, σύναψης επαφών με νέους πελάτες, αξιολόγησης του ανταγωνισμού αλλά και επέκτασης σε νέες αγορές.

Δηλώστε συμμετοχή

Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

1

Νέοι πελάτες

Με περισσότερους από 8000+ επαγγελματίες επισκέπτες, η έκθεση αποτελεί σημαντικό εργαλείο πωλήσεων για κάθε εμπορική επιχείρηση που επενδύει στην εξωστρέφεια και την προβολή, και παράλληλα στοχεύει στην αύξηση του πελατολογίου της.

2

Εμπορική προβολή

Η GRAPHICA EXPO αποτελεί το ιδανικό εργαλείο προβολής των προϊόντων & υπηρεσιών σας σε ένα στοχευμένο κοινό που αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου απ΄ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και γείτονες χώρες. Η παρουσία σας στην έκθεση ενισχύει την εταιρική σας εικόνα, αυξάνοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης προς το brand και τα προϊόντα σας.

3

Διά ζώσης επαφές

Η αποδεδειγμένη αξία μιας διά ζώσης επαφής, συμβάλει στην άρτια οικοδόμηση αμοιβαία ωφέλιμων συνεργασιών και οδηγεί στην εδραίωση μακροχρόνιων εμπορικών σχέσεων που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες σας.

4

Σωστό Timing

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης βασίζονται στη μακροχρόνια εμπειρία της διοργανώτριας εταιρείας.
Ο Μάρτιος αποτελεί μήνα ήπιου φόρτου εργασίας για τις επιχειρήσεις Γραφικών Τεχνών, γεγονός που επιτρέπει τον σχεδιασμό & προγραμματισμό νέων επενδύσεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

5

Νέες αγορές

Το πλούσιο μείγμα επισκεπτών από διάφορούς κλάδους πέραν των Γραφικών Τεχνών θα σας επιτρέψει να διεισδύσετε σε νέες αγορές και να έρθετε σε άμεση επαφή με επαγγελματίες από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, φωτογράφους, σχεδιαστές υφασμάτων & ρούχων, αρχιτέκτονες & μηχανικούς αλλά και με επαγγελματίες από εμπορικές επιχειρήσεις οι οποίοι επισκέπτονται την GRAPHICA EXPO ώστε να δουν πώς μπορούν -μέσω της εκτύπωσης- να βελτιώσουν την εικόνα των προϊόντων τους.